Transmitere index Hidroelectrica – Trimite indexul autocitit

Care sunt metodele de transmitere index la Hidroelectrica pentru anul 2024? Cum poti trimite indexul autocitit rapid si eficient pentru a inregistra indexul valabil pentru luna in curs la Hidroelectrica.

Metode Transmitere index Hidroelectrica

Trimite indexul Hidroelectrica astfel:

  • Trimite indexul la telefon: 0800 800 359 (APEL GRATUIT).
  • Transmite indexul autocitit din aplicatia iHidro – aplicatie dezvoltata pentru clientii hidroelectrica;
  • Direct din portalul Hidroelectrica – pagina dedicata pentru timitere index autocitit.

Perioada de transmitere index Hidroelectrica este intre zilele 22 si 26 ale lunii curente. Recomandam sa trimiteti indexul la Hidroelectrica prin aplicatia iHidro fiind mai usor si mai rapid fata de linia telefonica.

Nu stii cand sau cum sa transmiti indexul la Hidroelectrica? Pentru orice informatie despre serviciile Hidroelectrica apelati numarul de telefon 021 9834 sau 021 9861. 

 

Transmiterea unui index autocitit este necesara atunci cand vrei sa platesti exact cat ai consumat. De regula operatorul are obligatia odata la 3 luni sa citeasca contoarul insa pentru evita o factura de regularizare mai bine iti faci timp si trmiti indexul la Hidroelectrica.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități. Factura contine indexul autocitit sau poate contine un index estimat.

Ce reprezinta conventia de consum ?

Convenţia de consum încheiată de către furnizor cu clientul final este obligatorie, datele de consum înscrise în aceasta vor fi utilizate şi pentru facturarea  cantitatilor de energie electrica în cazul în care nu este citit/autocitit indexul Hidroelectrica cu echipamentului de măsurare.

Daca nu ai o conventie de consum este cazul sa consulti contractul tau pentru a vedea exact conditiile de facturare pentru indexul estimat.

Nu pot sa trimit un index la Hidroelectrica ?

In situatia in care nu reusesti transmiterea indexului autocitit la Hidroelectrica, este necesar sa identifici urmatoarele aspecte:

  • verifica daca este perioada de transmitere index;
  • verifica daca ai introdus corect datele pentru transmiterea indexului Hidroelectrica;
  • intampini o problema tehnica pe portalul oficial Hidroelectrica.

In cazul in care nu poti trimite indexul la Hidroelectrica va sugeram sa sunati la departamentul de relatii cu clientii Hidroelectrica – call center – 021.9834 

Alege sa trimiti indexul lunar la Hidroelectrica pentru facturi corecte si mai mici comparativ cu facturile ce au index estimat. In cazul in care ai nevoie sa trimiti un index Hidroelectrica poti accesa portalul oficial, pagina trimite index Hidroelectricavezi aici pagina

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button