Aplicatia Hidroelectrica – iHidro App Android & IOS

Aplicatia iHidro de la Hidroelectrica poate fi descrcarcata si instalata pe dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android si Ios. Cu ajutorul aplicatiei Hidroelectrica iHidro poti gestiona contractul tau cu Hidroelectrica.

Descarca Aplicatia iHidro –  Hidroelectrica

Aplicatia iHidro s-a lansat oficial in luna octombrie 2023 si poate fi descarcata dupa cum urmeaza in functie de sitemul de operare al dispozitivului mobil:

  • Download aplicatie Hidroelectrica pentru Android –  Magazin Play
  • Descarca aplicatia pentru IOS – APP Store
  • In curand si pentru Huawei – appGallery

Functii utile aplicatie Hidroelectrica

Pentru ati facilita accesul la contul tau de client Hidroelectrica, aplicatia iHidro are cateva caracteristici utile pentru tine precum:

• Rămâneți informat despre consumul dvs. de electricitate cu grafice intuitive pentru
o mai bună luare a deciziilor.
• Ai acces la istoricul de facturare și plăți cu informații detaliate despre factură.
• Comparați și analizați cu ușurință modelele dvs. de consum lunar.
• Preluați controlul contului dvs. cu citirea contorului cu o singură atingere.
• Primiți notificări importante pe canalul preferat, asigurându-vă
nu pierde nicio clipă.

Cea mai buna functie pentru utilizatorii este aceea de transmitere index la Hidroelectrica. Este o optiune mai usoara si mai utila clientilor Hidroelectrica. Pentru a utiliza aplicatia Hidroelectrica este necesar sa avem un cont de client activ inregistrat cu o adresa de email la Hidroelectrica.

Autentificare in aplicatia iHidro

ihidro aplicatie hidroelectrica

Pentru a te autentifica in aplicatia Hidroelectrica sau pentru a te loga in contul tau este necesar sa iti creezi un cont de client Hidroelectrica avand la baza urmatoarele date:

  • adresa de email valabila;
  • detaliile despre contul tau;
  • parola de acces in aplicatie.

Subliniem fapul ca, Hidroelectrica are aproximativ 500.000 de locuri de consum iar o mare parte din clientii actuali au migrat la compania de stat inca de anul trecut. Și acum, online sau la ghișeele producătorului, sunt înregistrate aproximativ o mie de cereri noi de transfer, zilnic.

Fiecare furnizor de energie electrica sau gaze naturale au dezvoltate prorpiile aplicatii online tocmai pentru a usura accesul la serviciile companiei. Aplicatia mobila beneficiaza in mod normal de update in conformitate cu versiunile Android sau IOS si este recomandat sa se aplice update-uri regulare.

Instaleaza aplicatia iHidro si nu uita sa actualizezi regulat aceasta aplicatie tocmai pentru a beneficia de functii noi si chiar o securitate mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te mai poate interesa

Back to top button