Sameday Contact Relatii clienti

Sameday este o firma de curierat rapid ce efectueaza curse regulate pe teritoriul national si in afara teritoriului Romaniei. Compania Sameday a crescut rapid avand in prezent nenumarati clienti din toata tara.

Contact Sameday curier

Daca colaborezi cu Sameday sau ai de primit un colet livrat de Sameday, poti sa intri in contact cu echipa de la relatii clienti astfel:

 • Contact prin telefon Sameday Curier la numarul de telefon  021 6370660 – Call center Sameday ( Program Luni – Vineri 9:00 – 17:00)
 • Intra in contact pe adresa de email: [email protected]
 • Poti trimite un FAX: 021 – 637.06.61

Cand apelezi serviciul de relatii clienti Sameday

Sunt anumite situatii care impun interactiunea cu un operator al serviciului de relatii clienti Sameday astfel:

 • informatii despre colete si coduri AWB generate din app Sameday;
 • colete care nu ajung la timp sau sunt ratacite pe zonele logistice Sameday Curier;
 • Reclamatii cu privire la serviciile oferite de companie sau o situatie delicata cu un anumit curier;
 • Informatii despre ramburs, cont colector sau alte probeleme legate de serviciile de curierat facturate;
 • Contracte personalizate intre companii si Sameday;
 • Alte solicitari pentru care este necesar sa intri in contact su Sameday serviciul de relatii clienti.

Livrare colete in 24H cu Sameday

Livrează Next Day oriunde la nivel național și îți garantăm livrarea comenzii în ziua următoare. Sameday ofera asistenta pentru cei ce doresc sa trimita rapid colete cu livrare in maxim 24 de ore.

Livrare la easyBox

easybox, serviciul self-service care reinventează experiența de livrare în Last Mile și răspunde la problemele de zi cu zi ale e-commerce-ului. Livrarea coletelor la easyBox devine foarte simpla si poate fi la indemana oricui. Cu  Sameday curier ai Acces la cea mai extinsă rețea fără KM suplimentari, peste 7000 de localități.

Servicii Sameday Curier

Sameday easyway este serviciul prin care poți trimite un colet oricui și oriunde, fără contract, utilizând rețeaua de easybox-uri marca Sameday. Doar să te asiguri că expedierea ta încapă într-un easybox.

LIVRARE ÎN 24H – Sameday livreaza ÎN PESTE 13.800 DE LOCALITĂȚI

Prin serviciul de livrare in 24 de ore, iți punem la dispoziție ore maxime de ridicare pentru fiecare localitate, astfel încât să poți programa cât mai simplu când ajunge comanda.

Program client service:

Pentru relatii clienti sau informatii colete, operatorii serviciului de call center ofera suport conform cu programul de mai jos.

Program Sameday: de luni pana vineri, in intervalul 09:00-17:00.

Din ghidul de contact Sameday pentru asistenta tehnica am identificat cele mai frecvente intrabari dupa cum urmeaza:

PIN-ul introdus este incorect. Cum procedez?

Cauzele pentru care codul PIN introdus nu este acceptat de easybox, pot fi următoarele:

 • Te afli la un alt easybox decât cel selectat de tinePoți verifica dacă numele easybox-ului primit în e-mail, coincide cu cel afișat în partea stângă a ecranului;
 • Dacă PIN-ul tău conține 0 și 1 sau literele O și I, asigurăte  sunt introduse corect;
 • Coletul tău nu se mai află în easybox. Asigurăte  încerci ridicarea coletului înainte ca termenu de păstrare să fie depăsit. Poți verifica timpul de staționare accesând link-ul primit prin SMS/e-mail din partea noastră sau în SAMEDAY App.

În cazul în care nu te regăsești în situațiile de mai sus, dar primești același mesaj, te îndrumăm sa intri in contact cu Sameday.

Colet incomplet livrat de curierul Sameday?

Dacă ai primit un colet incomplet, produse nefuncționale sau care prezintă urme de deteriorări, este necesar  iei legătura cu vânzătorul.

Sameday livreaza sambata pana la ora 14:00 astfel daca aveti un colet pe care-l asteptati trebuie sa stii ca, livrarea se poate face maxim pana la 14:00.

Daca utilizezi in expedierea coletelor firma de curierat rapid Cargus am pregatit un ghid prin care iti spunem cu intri in contact cu cei de la Cargus – relatii clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button