MyEngie aplicatie pentru Android si IOS Engie

Aplicatia mobila MyEngie este dezvoltata de Engie Romania pentru clientii sai din Romania astfel incat sa usureze interactiunea clientilor cu serviciile Engie. Aplicatia MyEngie se poate descarca si instala pe toate dispozitivele mobile cu Android si IOS dar si in curand pentru dispozitivele Huawei.

Descarca aplicatia MyEngie

Pentru a utiliza aplicatia este necesar sa descarci aplicatia MyEngie in functie de sistemul de operare al dispozitivului tau media.

Aplicatia MyEngie se poate folosi si prin intermediul unui PC daca doriti sa accesati contul dvs de client Engie – Vezi autentificare app

Cele mai utilizate functii ale aplicatiei sunt cele legate de transmiterea unui index la Engie dar si plata facturilor direct din aplicatia MYEnegie.

Transmitere index prin aplicatia MyEngie

Indexul autocitit reprezinta punctul cheie in relatia ta cu Engie, astfel este indicat sa trimiti un index de consum direct din aplicatie pentru a plati un consum real si nu estimat.

  1. Accesează secțiunea Index.
  2. Dacă te afli în perioada de transmitere a indexului, vei avea activ câmpul în care poți completa indexul autocitit. Pentru gaze naturale ai și opțiunea de a scana contorul cu camera dispozitivului mobil.
  3. Apasă butonul Transmite indexulși ai terminat!

Tot prin intermediul aplicatiei MyEngie, programezi serviciile tehnice la timp.  Este important să te asiguri că programezi la timp serviciile tehnice periodice de verificare și revizie. Acum poți face asta rapid, și din aplicația mobilă. Alegi serviciul tehnic, verifici intervalele disponibile și salvezi programarea. Și gata! Rapid, de oriunde te-ai afla.

Plata facturilor Engie a devenit mult mai simpla daca alegi sa utilizezi aplicatia mobila, astfel ai acces la factura curent Engie dar si la istoricul facturilor pentru locul de consum unde ai facut autentificarea in aplicatie.

Tot din aplicatie poti sa interactionezi mai rapid si mai usor cu serviciul de relatii cu clientii Engie.

Recomandari utilizare aplicatie MyEngie

Sunt cateva recomandari de baza utile pentru utilizatorii aplicatiei:

  • mentine actualizata aplicatia la ultima versiune, actualizand aplicatia periodic;
  • activeaza notificarile din aplicatie daca este cazul astfel incat sa stii exact cand sa trimiti indexul autocitit;
  • foloseste pentru login in aplicatia MyEngie o adresa de email la care ai acces permanent astfel incat in cazul resetarii parolei sa ai la indemana toate metodele de recuperare cont sau parola Engie.

Vezi detalii despre aplicatia MyElectrica – Electrica Furnizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button